Πεζοπορία

Αν αγαπάτε το περπάτημα τότε θα λατρέψετε το Ναύπλιο, μιας και η πόλη ενδείκνυται για κάτι τέτοιο. Περπατήστε στα πλακόστρωτα σοκάκια της πολιάς πόλης με θέα το Παλαμήδι ή απολαύστε την θάλασσα κάνοντας το γύρο της Αρβανιτιάς. Φορέστε άνετα παπούτσια και ανακαλύψτε τις ομορφιές του Ναυπλίου.

Βόλτα με άμαξα ή τρενάκι

Στο Ναύπλιο σχεδόν καθημερινά μπορείτε να κάνετε μια ρομαντική βόλτα με άμαξα και να ανακαλύψετε τις ομορφιές της πόλης. Ή μπορείτε να επιβιβαστείτε στα χαρακτηριστικά κόκκινα τρενάκια, που σε μόλις 20 λεπτά περάνε από στα γνωστότερα αξιοθέατα του Ναυπλίου.

Summer sports

Στις κοντινές παραλίες του Ναυπλίου τους καλοκαιρινούς μήνες μπορείτε να δοκιμάσετε κάποιο θαλάσσιο σπορ. Μπορείτε να διασκεδάσετε κάνοντας θαλάσσιο σκι, Parasail, Jetski, wakeboard, ringos, banana, flyfish, windsurf, waterbicycleandcanoes. Επιλέξτε αυτό που σας αρέσει περισσότερο και με απόλυτη ασφάλεια δοκιμάστε κάποια θαλάσσια δραστηριότητα.

Δρόμοι κρασιού

Σε απόσταση περίπου 40 λεπτών από το Ναύπλιο βρίσκεται η Νεμέα, ένα από τα σημαντικότερα κέντρα παραγωγής κρασιού στην Ελλάδα. Επισκεφθείτε την περιοχή και δοκιμάστε τοπικά κρασιά. Απολαύστε τις γνωστές σε ολόκληρο τον κόσμο ποικιλίες Αγιωργήτικό και Μοσχοφίλερο και κάντε ένα ταξίδι στον κόσμο του κρασιού. Μάθετε για την παράδοση του κρασιού και δείτε από κοντά τα στάδια της παραγωγής του.

Ποδηλασία

Η ποδηλασία έχει αποκτήσει τα τελευταία χρόνια αρκετούς οπαδούς. Στο Ναύπλιο μπορείτε να νοικιάσετε εύκολα ένα ποδήλατο από διάφορα σημεία της πόλης και να γνωρίσετε το Ναύπλιο με τον καλύτερο τρόπο. Αρκεί να έχετε μαζί την ταυτότητά σας, να κάνετε εγγραφή και μπορείτε να παραλάβετε το ποδήλατο. Περιηγηθείτε μέσα στην πόλη ή αν είστε αρκετά τολμηροί επισκεφθείτε κοντινά χωρια. Δεν θα δυσκολευτείτε ιδιαίτερα αφού οι βασικότερες περιοχές της περιοχής είναι επίπεδες, κατάλληλες για ξεκούραστες ποδηλατικές βόλτες.

BLOG

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΜΑΣ