Ώρες αναχώρησης και άφιξης ορίζονται 8:00-11:00 και 15:00-21:00 αντίστοιχα.

Αναχώρηση μέχρι τις 18:00, χρεώνεται με το 50% του ημερήσιου κόστους. Μετά τις 18:00, θα χρεωθείτε με το 100% της τιμής.

Παιδιά έως 2 ετών δωρεάν σε βρεφικές κούνιες κατόπιν αιτήματος.

Είναι υποχρέωση των επισκεπτών να ενημερώσουν τη διεύθυνση του καταλύματος για οποιαδήποτε ζημιά.

Τα κατοικίδια επιτρέπονται στο κατάλυμα κατόπιν αιτήματος. Είναι υποχρέωση του ιδιοκτήτη να καθαρίσει μετά από το κατοικίδιο ζώο τους, καθώς και για να διασφαλίσει την ασφάλεια και να μην ενοχλούν τους άλλους επί του ακινήτου. Σε δημόσιους χώρους, τα κατοικίδια ζώα θα πρέπει να είναι σε ειδικά κλουβιά κατοικίδιων ζώων ή/και με λουρί. Τυχόν ζημιές από κατοικίδια ζώα θα επιβαρύνουν τον ιδιοκτήτη τους.
Οι πιστωτικές κάρτες δύναται να προ εγκριθούν πριν από την ημερομηνία άφιξης. Οι πιστωτικές κάρτες δεν χρεώνονται πριν από την άφιξη. Οι προ εκγριμένες πιστωτικές κάρτες των επισκεπτών χρησιμοποιούνται μόνο σε περίπτωση ακύρωσης, τροποποίησης ή/και μη εμφάνισης. Είναι υποχρέωση του καταλύματος η προστασία των προσωπικών πληροφοριών. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι για προπληρωμένες μη επιστρέψιμες κρατήσεις το πλήρες ποσό χρεώνεται στην πιστωτική κάρτα κατά την κράτηση.

Για επικύρωση κράτησης, απαιτείται προκαταβολή 25% του συνολικού ποσού της κράτησης. Εάν η κράτηση είναι για χρονικό διάστημα μικρότερο από δύο (2) διανυκτερεύσεις, απαιτείται το συνολικό ποσό.

Κατάθεση μπορεί επίσης να γίνει με τραπεζικό έμβασμα. Σε αυτή την περίπτωση, παρακαλούμε να μας δώσετε το όνομα με το οποίο έχει γίνει η κράτηση.

Για ακυρώσεις κρατήσεων έως και επτά (7), ημέρες πριν από την ημερομηνία άφιξης δεν υπάρχει χρέωση. Για ακυρώσεις ή αλλαγές αργότερα, θα χρεωθείτε με το πενήντα τοις εκατό (50%) του συνολικού οφειλόμενου ποσού. Για ακυρώσεις την ημέρα της άφιξης ή/και μη εμφάνισης, θα χρεωθείτε με το συνολικό ποσό της κράτησης. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι η πολιτική ακύρωσης δεν ισχύει για μη επιστρέψιμες κρατήσεις.